Dinsdag 11/08 | Au pair Ierland

Hallo allemaal,

Een aantal van jullie wisten het misschien al, maar gisteren ben ik redelijk onverwachts weer vertrokken naar Ierland! Dit was eerder dan dat ik zelf had gepland! Ik moest eerder terug omdat ik in Ierland nog 2 weken in quarantaine moet voordat ik weer aan het werk kan.

De komende 2 weken moet ik in mijn eigen kamer blijven zitten, dit omdat ik bij het gezin woon en dus van hun afstand moet houden. Gelukkig staat er na die 2 weken weer een avontuur op mij te wachten! Ik mag namelijk de kinderen naar school gaan brengen en daarvoor moet ik leren om aan de andere kant van de weg te rijden! Daarnaast hoop ik dat ik in de weekenden wat meer van het land kan gaan zien!

Ook zal ik weer gaan proberen om meer te schrijven op mijn blog! Aangezien ik nu ook meer kan en mag gaan ondernemen.

Groetjes uit Ierland! 🙂