Vrijdag 21/08 | Au pair Ierland

Hallo allemaal 🙂

Ondertussen ben ik al weer 2 dagen aan het werk! Onverwachts mocht ik uit quarantaine, eerst was het de bedoeling dat ik 2 weken in quarantaine zou blijven, ondanks dat ik een test zou doen of niet, maar blijkbaar was dit een miscommunicatie en mocht ik na de uitslag van de test weer uit quarantaine, mits deze negatief was. En dat is hij gelukkig!

 

Het is nu wel flink aanpassen! Afgelopen weken hebben de ouders te horen gekregen dat het jongetje diabetes heeft. Dit word voor mij ook flink aanpassen, constant oppassen op wat hij eet, alles noteren en het jongetje flink in de gaten houden. Daarnaast heb ik nog meer verantwoordelijkheden gekregen, waaronder de kinderen naar school brengen en ze weer van school halen en het huishouden qua schoonmaken op mij nemen.

 

De kids hoeven pas eind Augustus weer naar school, dus voorlopig moet ik ze zien te vermaken met schoonmaken en opruimen 😉 Maar hebben we gelukkig ook genoeg tijd om foto’s te maken, buiten te spelen, films te kijken en gezellig verstoppertje te spelen.

 

Dus voorlopig blijf ik wel lekker bezig 🙂

 

Groetjes uit Ierland