Zaterdag 05/09 | Au pair Ierland

Hallo allemaal!

Hier weer wat kort maar krachtigs uit Ierland! 🙂

Ondertussen ben ik al een week of 2 weer aan het werk en heb ik het ontzettend naar mijn zin! Tot nu toe is het wel ontiegelijk zwaar, maar gelukkig is de vader nog even thuis om mij wegwijs te maken, zeker met de omgang bij het jongetje en de diabetes. Binnenkort ga ik ook voorzichtig wennen aan het rijden hier, eerst moet de verzekering geregeld worden en nog even geoefend worden.

Dus tot nu toe pas ik overdag op het jongste jongetje, en houd ik het huis schoon. De 2 oudste kids zijn weer naar school en tot nu toe heeft de vader hun naar school gebracht maar dat mag ik binnenkort ook gaan doen 🙂 Kortom, lekker druk bezig, veel verantwoordelijkheden maar ik geniet enorm! Over een paar weken ga ik ook weer verder de omgeving verkennen, als ik meer gewend ben aan het werk en dan zullen jullie ook meer foto’s van de omgeving gaan zien 🙂

 

Dit was het weer,

Groetjes uit Ierland!