Zaterdag 26/09 | Au pair Ierland

Hoi allemaal! 🙂

Het is inmiddels weer een paar weken geleden sinds ik voor het laatst iets van mij heb laten horen 🙂

De afgelopen weken waren druk, heel druk! Ik ben vanaf het moment dat ik op sta tot na het avond eten bezig met de kids en het huishouden. Ik kan sinds afgelopen zaterdag ook rijden! Ik ben samen met de moeder in de auto gestapt en ben gewoon gaan rijden en heb haar naar de winkel gebracht. Het was enorm wennen en heel gek om te doen, zeker omdat je moet blijven onthouden je daar links moet rijden in plaats van rechts. Ik heb sinds maandag ook de kids in mijn eentje naar school gebracht. En dat was mij toch een partijtje spannend, de kids hadden er veel zin in. Ze hadden al gepland dat we muziek op zouden zetten en dat we na school een rondje zouden gaan rijden en zaten al heel snel klaar in de auto.

Het was heel spannend om ze naar school te brengen, maar het is goed gekomen en ondertussen breng ik ze al een week veilig naar school!

 

Voor de rest is er nog niet veel spannends gebeurd, ik ben door de weeks zo druk bezig dat ik vaak in het weekend zo min mogelijk wil en kan doen omdat ik uitgeput ben

 

Ondertussen is corona ook weer flink bezig. Hier in de provincie/county Dublin hebben ze weer een lockdown en dat gebeurd bij steeds meer provincies. Er zijn zelfs heel veel mensen bang dat de scholen weer dicht moeten omdat veel mensen het vertikken om te luisteren naar de regels. Ik ben gelukkig nog gezond (hoop ik 😉 ) en ik hoop dat dat ook zo mag blijven

 

Groetjes uit Ierland! 🙂