Zaterdag 28/11 | Au-pair Ierland

Hoi allemaal,

Na een aantal weekjes weer een update van mij 🙂

Ondertussen ben ik nog steeds druk bezig met werken en is het hele huis versiert met kerst versieringen en zingen de kinderen de hele dag door kerst liedjes. Ze hebben er ontiegelijk veel zin in.

Ik daarentegen ook. Ik kan namelijk voor kerst en oud en nieuw naar huis! Ongeveer 10 dagen voor kerst kom ik naar huis om vervolgens eerst in quarantaine te zitten en daarna kerst en oud en nieuw te vieren!

En…

Ik heb besloten dat het avontuur hier in Ierland er voor mij op zit, het was een hele leuke uitdaging en ik heb heel veel geleerd maar af en toe werd het te zwaar en soms voelde het meer als een verplichting dan een uitdaging, en daarom heb ik besloten om lekker naar huis te gaan. Wat ik ga doen als ik thuis ben weet ik nog niet zeker maar dat zien jullie vast vanzelf voorbij vliegen 🙂

Voor nu is dit het, niet veel nieuws, behalve het feit dat ik druk bezig ben met het inpakken van mijn koffer en nog lekker druk aan het werk ben

 

Groetjes uit Ierland!